HACCP vodič za trgovine

HACCP vodič za trgovine

Radionica za trgovce

Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska gospodarska komora, rukovodeći se iskustvima i praksom europskih zemalja objavili su Vodič dobre higijenske prakse za trgovinu u poslovanju s hranom i HACCP vodič - praktična provedba HACCP sustava za trgovinu, koji je pozitivno procijenilo Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, te se smatra nacionalnim vodičem.

Vodič obuhvaća sve faze procesa u sektoru trgovanja hranom od nabave do usluživanja potrošača, uključujući i kontrolu dobavljača. Primjenjivati će se na sektor trgovine hranom, a obuhvaća rukovanje hranom i/ili obradu, pripremu i skladištenje hrane na mjestu prodaje ili isporuke krajnjem potrošaču, uključuje distribucijske terminale, prodavaonice, distributivne centre u supermarketima i veleprodajna mjesta i distribuciju hrane namijenjenu prodaji drugoj tvrtki koja posluje s hranom.

Edukativna radionica i prezentacija Vodiča, održati će se u suradnji sa Centrom za kvalitetu u:

 

Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Slavonski Brod,

Matije Mesića 9, Slavonski Brod

dana 01. ožujka2012. godine (četvrtak)od 11,00 do 13,00 sati.

 

Prezentaciju će održati pomoćnica direktora Centra za kvalitetu Hrvatske gospodarske komore, gđa. Nevenka Gašparac.

Predmetni Vodič dostupan je na web stranici Hrvatske obrtničkekomore (http://www.hok.hr/cehovi), pod rubrikom HACCP - trgovina.

Molimo da dolazak potvrdite najkasnije do 28. veljače 2012.g. dostavom ispunjene prijavnice (u prilogu) na fax: 035/407- 441, E-mail: ok.slavonski.brod@hok.hr, ili putem redovne pošte na adresu: Obrtnička komora Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 46/1, 35 000 Slavonski Brod.

Datoteka