Objavljeni javni pozivi za naukovanje i stipendiranje učenika u JMO-u

stipendiranje učenika

Projekt "Naukovanje za obrtnička zanimanja" Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je dva otvorena javna poziva: za Projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ i za Projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“za 2017. godinu.

Stipendiranje je namijenjeno učenicima srednjih škola koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima u sustavu vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja za zanimanja iz Pravilnika o vezanim i povlaštenim obrtima i načinu izdavanja povlastica.

Projektu „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ cilj je potaknuti gospodarske subjekte na sudjelovanje  u obrazovanju učenika koji stječu zanimanje iz sustava vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja.

Više o javnim pozivima i o načinima prijave na:

https://www.mingo.hr/page/ministarstvo-gospodarstva-poduzetnistva-i-obrta-objavljuje-otvoreni-javni-poziv-za-projekt-naukovanje-za-obrtnicka-zanimanja-za-2017-godinu

https://www.mingo.hr/page/ministarstvo-gospodarstva-poduzetnistva-i-obrta-objavljuje-otvoreni-javni-poziv-za-projekt-stipendiranje-ucenika-u-obrtnickim-zanimanjima-za-2017-godi

Kategorija